TOP (Time OUT voor Professionals)

Behoefte aan reflectieTime-OUT voor professionals (TOP)

Niet alleen senior managers hebben behoefte aan reflectie. Dat geldt ook voor professionele niet-leidinggevenden.Vooral als er zich momenten voordoen waarin je je afvraagt: Hoe kan ik mijn werk beter doen? of Hoe kan ik meer vanuit mijn eigen kracht leven en werken? De TOP is vooral bedoeld voor professionals en personen op sleutelfuncties die behoefte hebben aan een intensieve persoonlijke reflectie. Sommigen zochten iemand met ervaring die kon helpen om hun gedachten op een rij te zetten. Anderen zochten concrete feedback over hun effectiviteit en wilde hun ontwikkeling revitaliseren, een soort van Talent-check dus. Wij kiezen daarbij voor een meerdaagse time out, in een omgeving die inspireert, uitdaagt en tegelijk afstand genoeg heeft voor een eerlijke en open verkenning: het eiland Texel.

Klik hier voor een printbare versie van TOP
 

Onderdelen TOP

Aan de TOP nemen meestal 2 of 3 professionals tegelijk deel. Het is een intensief proces. Voor en na de TOP is er intensief huiswerk. Tijdens de 3-daagse werk je alleen of samen met de andere deelnemers, zowel aan het verdiepen en verkennen van je persoonlijkheid en je kwaliteiten, als aan het implementeren van je voornemens.
 

Begeleiding

Coaching is not for free ! De rol van de coaches is niet alleen het stimuleren tot verdieping, maar ook het verkennen van nieuwe gedragsmogelijkheden en het stimuleren van de implementatie daarvan in de praktijk. De TOP vraagt veel inzet, zowel van de deelnemers als van de coaches. Omdat daarbij veel persoonlijke informatie uitgewisseld wordt zijn integriteit, respect, veiligheid en vertrouwelijkheid absolute voorwaarden voor succes.
 

De Coaches

De TOP wordt uitgevoerd door Drs. Frank G.M. Post (1954), eventueel in samenwerking met een vrouwelijke collega.
 

Begroting

De TOP wordt met maximaal drie deelnemers tegelijk uitgevoerd. Het prgramma wordt 'All Inclusive' aangeboden en vraagt per deelnemer om een investering van € 8.460 exclusief BTW. In dit bedrag zijn inbegrepen alle voorbereidingen, materialen, de uitvoering van de TOP, alle verblijfskosten en de follow-up gesprekken.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Partners

Enneagram Stichting Nederland Frank Post Talent Support Zorgondernemers Academie Post & Partners Monique van der Meer coaching & stressmanagement George Perczel Pact Marlou Elsen, Mens en organisatie
Post & Partners b.v.

Veenslagen 34
3825 RV Amersfoort
+31 6 53 19 16 25
info@post-partners.com
fpost@post-partners.com

Post & Partners b.v.

Veenslagen 34
3825 RV Amersfoort
+31 6 53 19 16 25
info@post-partners.com
fpost@post-partners.com