Time OUT voor Superstellen

Wil je weten hoe je er als ambiteuze ouder voor staat? Klik dan hier voor de gratis Balansscan!

 

Wij begeleiden ambitieuze ouders bij het versterken van de Balans en Vitaliteit in hun werk en leven.

 

” Een hele belangrijke les was dat we inzicht hebben gekregen in hoe wij als individu en hoe we samen als stel functioneren, ook richting de kinderen. We zijn wat milder geworden voor onszelf. Er is meer rust gekomen in onszelf en daarmee in ons gezin. Het programma heeft er ook voor gezorgd dat we meer zijn gaan investeren in goede relaties met familie en vrienden, maar ook in relaties die wat verwaterd waren. We kunnen iedereen zo’n ‘APK voor je relatie’ aanraden!” ~ Astrid en Bouke

 

Wij ontwikkelden een speciale vragenlijst voor spitsuurstellen om te toetsen of hun spitsuur in balans is. Klik hier voor deze gratis Balansscan! Als je jouw emailadres opgeeft ontvang je daarna ook allerlei tips.

 

Afstand nemen om samen vitaal verder te kunnen leven

Samen gelukkig zijn in het spitsuur gaat niet vanzelf. Alle inspanningen die je daarvoor moet doen vragen om zelfbewustzijn, inzicht, creativiteit en de moed om de prioriteiten te stellen die nodig zijn. Om weer op adem te komen nemen veel stellen even een paar dagen vrij, of boeken een weekendje Parijs. Even weer wat lucht krijgen en ontspannen is fijn, maar zodra je weer thuis bent is het spitsuur weer daar.

 

Eigenlijk is het belangrijk niet alleen even afstand te nemen, maar vooral ook om die tijd te gebruiken om te voelen hoe het met jullie gaat. Eindelijk eens even, zonder de kinderen, afstand nemen en samen op een rijtje zetten hoe je op een passende manier het spitsuur in je leven wilt meemaken. En na een grondige analyse, zelfbewust een Balansplan samenstellen dat er voor zorgt dat jullie in deze levensfase samen gelukkig kunnen zijn.

 

Ons aanbod

Tijdens de Time-OUT werken we exclusief samen met jullie als stel. Zowel de mannelijke en vrouwelijk kant van het verhaal wordt zo gewaarborgd. Delen van het programma doen we gezamenlijk en soms één op één. Omdat er veel onderwerpen zijn om over te praten en tijd kostbaar is, is dit programma compact en daardoor ook intensief. De workshop vindt echter plaats in een ontspannen, prettige en intieme omgeving.

De Time-OUT heeft een doorlooptijd van 3 maanden. Vooraf maken we kennis, stemmen we af en zijn er enkele huiswerkopdrachten. Na de Time OUT houden we contact om te borgen dat jullie doelen bereikt worden.

Onze Time-OUT is een bijzonder programma waar inmiddels veel stellen aan deelgenomen hebben. Het is een oase van rust in drukke tijden, waarin je door ons uitgedaagd wordt om je gedachten, behoefte en wensen op een rij te zetten. Met als doel om zelfbewust gelukkig te kunnen zijn in het spitsuur van je leven.

 

Wat krijg je?

 • beiden een persoonlijk verdiepend interview bij ons in de praktijk
 • 3 voorbereidingsopdrachten waarmee jullie het gezinspatroon in kaart brengen.
 • een workshop voor jullie twee van 2,5 dag in een prettige intieme omgeving in binnen of buitenland.
 • alle verblijfkosten inclusief alle maaltijden.
 • het boek ‘Spitsuurstellen, over leven in het spitsuur’. Dit vormt dus een mooi naslagwerk.
 • een follow-up gesprek na een maand om de voortgang van het Gezins-Balansplan te borgen.

 

Wat levert het jullie op?

 • zicht op jezelf en je verborgen talenten.
 • weten wat de beste versie van jou is (meer ruimte voor je hele zelf).
 • weten wat jou zin geeft in werk.
 • begrip voor elkaars eigenaardigheden.
 • hechtere relatie en echte aandacht voor elkaar, de mensen en dingen die jullie belangrijk vinden.
 • meer rust en vitaliteit.
 • grip op jullie leven door eensgezindheid over de waarden van waaruit jullie willen leven.
 • prioriteiten voor de komende levensfase.

 

Wat kost het?

Samen afstand nemen en de Time-OUT doen onder begeleiding van Frank samen met een vrouwelijke collega, vraagt om een investering van € 3.800,- (excl. 21 % btw) plus de reis-en verblijfskosten. Deze hangen af van de locatie die je kiest:

 • Kosten voor alle verblijfskosten bij De Krim op Texel: € 1.169 inclusief btw.
  Zie voor meer informatie: www.krim.nl
 • Kosten voor het alle verblijfskosten in Erfgoed Logies De Nijenshof te Nijensleek: € 1.040 inclusief btw.
  Zie voor meer informatie: www.denijenshof.nl
 • Kosten voor reizen naar en alle verblijfskosten in Podere Povincia in Micciano Toscane: € 1.950 inclusief btw.
  Zie voor meer informatie: www.podereprovinca.nl

 

In de genoemde bedragen zijn ook alle maaltijden opgenomen. Voorafgaand aan deze Time-OUT nodigen we je uit voor een Inzichtgesprek, waarbij gekeken wordt of jouw situatie voor de Time-OUT geschikt is of een andere aanpak beter past. We bespreken dan ook de kosten, datum en locatie.

 

Aanmelding

Stuur via deze link een mail om je aan te melden voor de Time-out en vul de ontbrekende gegevens in de e-mail in zodat we contact met je op kunnen nemen. Of bel Frank via 0653 - 191625.

 

 

 

Partners

Enneagram Stichting Nederland Frank Post Talent Support Zorgondernemers Academie Post & Partners Monique van der Meer coaching & stressmanagement George Perczel Pact Marlou Elsen, Mens en organisatie
Post & Partners b.v.

Veenslagen 34
3825 RV Amersfoort
+31 6 53 19 16 25
info@post-partners.com
fpost@post-partners.com

Post & Partners b.v.

Veenslagen 34
3825 RV Amersfoort
+31 6 53 19 16 25
info@post-partners.com
fpost@post-partners.com