Time OUT-dag

Voor: individuele medewerkers en particulieren

Een volledig verzorgde dag voor jezelf. Wellness, maar dan op geestelijk gebied. Praten, exploreren, reflecteren, verdiepen, je gedachten op een rij zetten rond thema's die er voor jou toe doen. En dat in de mooie ongerepte en inspirerende natuur van Noord Limburg.

We beginnen om 09.30 uur met een gezamenlijk ontbijt. Dan maken we kennis en bespreken hoe je jouw dag zou willen invullen. Daarna trekken we de natuur in. We wandelen in het gebied rond de Mookerheide en Groesbeek met prachtige heuvels en vergezichten. Ondertussen diepen we de onderwerpen uit die jij belangrijk vindt. Dat kan gaan over een loopbaankeuze, over je persoonlijke ontwikkeling, maar ook over een bijzondere gebeurtenis, over je relatie of over je gezin. Ik stimuleer je die onderwerpen vanuit verschillende perspectieven te bekijken en antwoorden te vinden op je vragen. Tussen de middag lunchen we, maar wandelen en praten daarna weer verder. Rond 16.00 uur ronden we af. Of we verlengen de dag, als je dat wilt met een afsluitend hapje eten.

 

Investering

Deze dag vraagt een investering van € 495, exclusief BTW.

Partners

Enneagram Stichting Nederland Frank Post Talent Support Zorgondernemers Academie Post & Partners Monique van der Meer coaching & stressmanagement George Perczel Pact Marlou Elsen, Mens en organisatie
Post & Partners b.v.

Veenslagen 34
3825 RV Amersfoort
+31 6 53 19 16 25
info@post-partners.com
fpost@post-partners.com

Post & Partners b.v.

Veenslagen 34
3825 RV Amersfoort
+31 6 53 19 16 25
info@post-partners.com
fpost@post-partners.com