Wat doen wij?

Hieronder een overzicht van de activiteiten die wij graag voor je uitvoeren. Daarnaast zijn er nog allerlei andere mogelijkheden. Meestal passen we onze programma's aan aan de specifieke wensen van onze opdrachtgevers.


 

Time-OUT

Een pas op de plaats maken om eens gedegen te reflecteren op je persoonlijke ontwikkeling. Heb je die behoefte lees dan ons aanbod over dit unieke coachingstraject.

Time-OUT voor Superstellen

Samen gelukkig zijn in het spitsuur gaat niet vanzelf. Alle inspanningen die je daarvoor moet doen vragen om zelfbewustzijn, inzicht, creativiteit en de moed om de prioriteiten te stellen die nodig zijn. Om weer op adem te komen nemen veel stellen even een paar dagen vrij, of boeken een weekendje Parijs. Eigenlijk is het belangrijk niet alleen even afstand te nemen, maar vooral ook om die tijd te gebruiken om te voelen hoe het met jullie gaat. En na een grondige analyse, zelfbewust een Balansplan samenstellen dat er voor zorgt dat jullie in deze levensfase samen gelukkig kunnen zijn.

Time-OUT dag

Een volledig verzorgde dag voor jezelf. Wellness, maar dan op geestelijk gebied. Praten, exploreren, reflecteren, verdiepen, je gedachten op een rij zetten rond thema's die er voor jou toe doen. En dat in de mooie ongerepte en inspirerende natuur van Noord Limburg.

Bestuursadvisering en mediation

Communiceren en samenwerken is niet altijd eenvoudig. Bij Post & Partners hebben we ervaring met het respectvol weer in samenhang brengen van alle belangen.

In-placement

Ondernemen met jouw eigen talenten. Een uitdaging gezien de schommelingen in de economie en de veranderingen die je in je leven doormaakt. Waar kom je tot je recht? Hoe kom je tot je recht?

Top

Niet alleen senior managers hebben behoefte aan reflectie. Dat geldt ook voor professionele niet-leidinggevenden. Vooral als er zich momenten voordoen waarin je je afvraagt: Hoe kan ik mijn werk beter doen? of Hoe kan ik meer vanuit mijn eigen kracht leven en werken?

Workshops

Post & Partners verzorgt ook een aantal workshops op het gebied van het Enneagram, Balans in werk- en gezin en Talentscouting.

Laatste nieuws

  • Steeds meer aandacht voor mediation
  • Biofeedback opgenomen in onze aanpak
  • Nog steeds interesse in Typisch Opvoeden, het enneagram voor ouders en kinderenPartners

Enneagram Stichting Nederland Frank Post Talent Support Zorgondernemers Academie Post & Partners Monique van der Meer coaching & stressmanagement George Perczel Pact Marlou Elsen, Mens en organisatie
Post & Partners b.v.

Veenslagen 34
3825 RV Amersfoort
+31 6 53 19 16 25
info@post-partners.com
fpost@post-partners.com

Post & Partners b.v.

Veenslagen 34
3825 RV Amersfoort
+31 6 53 19 16 25
info@post-partners.com
fpost@post-partners.com